Que es iscovidfree?

Que es iscovidfree?

Iscovidfree és un lloc web en la que podràs veure si un establiment dels municipis mallorquins: Artà i Sant Llorenç és segur de Covid-19; aquest virus infecciós que ens ha canviat la vida.

Per això hem volgut crear aquest lloc per fomentar entre tots els consumidors un espai lliure i segur de Covid-19.

Aquesta iniciativa va sorgir de la idea de nosaltres, dos alumnes de l’institut IES Llorenç Garcías i Font d’Arta; institut al qual hi van alumnes del mateix municipi de Sant Llorenç, encara que hi ha algun cas de gent dels pobles propers. Per això se’ns va acudir la idea de fer aquesta plana web, per així entre tots poder fer dels establiments un lloc més segur!

Que es pot fer per contribuir al lloc web?

Per contribuir a la plana web, el que és podria fer és escriure ressenyes dels establiments com bars i restaurants d’aquests dos pobles i d’aquesta manera poder saber l’opinió de la gent i si l’establiment és segur i lliure de Covid-19.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes