Com crear una ressenya?

Per crear una entrada, al principi és essencial que indiqueu el tipus d’establiment i la localització. (Nom del poble-categoria)

Així podem facilitar la cerca. Les ressenyes han de tenir una crítica a la seguretat sanitària del local, les ressenyes que no compleixin això no seran publicades.

Passes per crear una ressenya

1.

A la pàgina inicial trobareu dos grans botons els quals haureu de prémer depenent de la localització de l’establiment sobre el qual volgueu escriure. A més a la part baixa de l’esquerra de la pantalla veureu que hi ha un traductor.

2.

A l’apretar el lloc on es troba l’establiment sobre el qual volem escriure, ens sortirà una imatge com la que veiem a la fotografia.

3.

A continuació baixarem fins a veure una pantalla on posin tots els establiments del poble i clicarem a l’establiment que desitgem.

4.

A l’haver baixat fins on veieu un apartat com al de la foto haureu d’introduir les dades que es demanen i quan hàgiu escrit el vostre comentari haureu de prémer el botó on posa “Envia un comentari”; i la vostra ressenya ja estarà enviada i podreu ajudar a aquest lloc web.

Proudly powered by WordPress | Theme: HoneyPress by SpiceThemes